Gårdagen

Gårdagen:

08.00 Mamman vaknar (efter en natt med juniors skrik mellan kl. 22.30-00.00) med förhoppningen om att proppen i badrummet magiskt skall ha löst upp sig under natten (med lite hjälp av det kilo propplösare mamman öst ner i handfatet på kvällen) men tyvärr är det fortfarande svart vatten upp till kanten av avloppet. Suck. Mamman hejdar junior från att kladda i vattnet. Junior är helt oförstående över att han inte får och blir jättearg på mamman. Ute ösregnar det. Mamman ringer hyresvärden för att få hjälp med proppen.

8.00-10.00 Mamman försöker ge junior frukost, sig själv kaffe, sminka sig, klä på sig och junior, samtidigt som hon plockar undan all skit som ligger framme och skräpar. Junior hjälper till genom att dra fram så mycket leksaker som möjligt på så kort tid som möjligt.

10.30 Fixarkillarna kommer. Från Samhall. De säger knappt hej men mamman strålar översvallande: Åh, nu kommer räddarna i nöden!!!! Fixarkillarna jobbar bra länge med att lösa proppen. Mamman och junior sitter i köket och läser en bok, om och OM igen. Junior är mycket misstänksam och fascinerad av de två inkräktarna. Efter mycket bestyr är det fart i avloppet igen och fixarnissarna drar iväg. Mamman ropar: "Tack, oh tack så HEMSKT mycket för hjälpen!!"

11.00 Mamman och junior äter lunch. Juniors mat hamnar precis överallt. Och lite i munnen. Tror att han blir mätt.

12.00 Junior sover. Mamman passar på att damma och svabba golven. Samhallmännen har en tendens att glömma att ta av sig skorna när de kommer in.

13.00 Mamman sätter sig i lugn och ro med en kopp kaffe. Ah.

13.05 Junior vaknar.

13.30 Mamman och junior stämmer träff med grannarna för att leka. Utelek i lekpark och det regnar. Junior tycker att regnet är läskigt och ska bara krama mamman hela tiden så att mamman blir sandig.

15.00 Mamman och junior går och handlar.

16.15 Kvällsmat.

17.25 Småkryp följt av Rorri  - en racerbil på SVT barn.

18.30 Läggdags för junior. Han somnar i samma sekund som huvudet hamnar på kudden. Gött!

18.45 Mamman bakar grunden för en midsommartårta.

19.30 Dusch.

20.00 Tid framför datorn med en kopp thé och lite nötter (har helgmys nu, ska ju jobba i helgen)

22.15 Mamman går och lägger sig.

22.30 Junior vaknar och skriker. Somnar om. Vaknar efter 10 miuter och skriker. Håller på så i 1,5 timmar innan han ger upp och somnar på riktigt.


Idag:
06.30 Junior vaknar. Mamman orkar inte gå upp. Hoppas att han ska somna om.

07.30 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiH! Nu tycker junior visst att det räcker. Har lekt en hel timme själv i sin säng....



Bara det faktum att mamman måste deklarera sina dagar på detta vis tyder på att mamman saknar A) stimulans B) tillräckligt med saker att göra.

Depressing.

Glad midsommar!

-mami-


Kommentarer
Y

Vi har semester nu, ska vi komma upp och aktivera er? Erbjudes: En aktiv 4-åring som brukar kunna vara mycket god underhållning åt 1-åringar så att mammor och pappor kan dricka kaffe och ta det lugnt:-)

2011-06-24 @ 15:21:33
URL: http://sevenmypointofview.blogspot.com
Rebecka-mamma till amelia

Ja inte så kul.. Dom gipsa honom i Ryssland men tror inte svenska sjukhuset var så imponerade :) blir kanske operation.. Ja det går alldeles för fort.. Helt sjukt. Därför är det viktigt att vi får ihop en date snart :) synd att pappa är skadad an hade säkert åkt en sväng annars :) kram ska hälsa :)

2011-06-25 @ 12:15:52
URL: http://www.rebeckaevald.wordpress.com
mami

Y: Jaaaa! Ni får hemskt gärna komma och aktivera oss! Vi är bortresta 1-3 juli, sedan är vi hemma. Jag jobbar ett par helger i juli, kommer inte ihåg vilka men annars är vi som sagt lediga!

2011-06-27 @ 10:58:57
URL: http://mamiforlife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0