En milstolpe i litens liv

Här har man inte orkat uppdatera på väääääldigt länge!
Nu börjar dock vardagen göra sig påmind.

Idag var en ny milstolpe i lilla juniors liv: Första inskolningsdagen på förskolan! Även en milstolpe för mamman och pappan som nu inser att bebisen plötsligt blivit stor och nu skall lämnas bort till FRÄMLINGAR!

Junior skötte sina första två timmar på förskolan snyggt, sprang runt och grejjade, lekte lite med de andra barnen under skräckblandad förtjusning och grinade bara en (1) gång när han slog en skåpsdörr i pannan på exakt samma ställe två (2) gånger på raken. Då dög det bara att mamman tröstade. Det var bara junior som grinade under hela första inskolningsdagen.

Efter att ha varit på förskolan i två timmar, sedan hem och äta lunch, sova och ut och leka med grann-barnen i ett par timmar var det en TRÖTT junior som gärna ville gå och lägga sig kl. 17.00 redan. "Bata?, ba-ta?" (översatt: bada?, bada?) frågade junior hoppfullt kl. 17.00 och gnuggade sig i ögonen. Han vet att det är läggdags när badet är fixat. Mamman och pappan fick jobba stenhårt för att hålla hans humör uppe till iaf 17.30 då badet fick äga rum. En helt utmattad junior somnade redan kl. 18.00!

Nu försöker mamman hålla sig vaken tills Hollywood-fruarna börjar, det enda program som mamman kollar på på TV. Pinsamt: ja. Men det struntar mamman i, hon behöver en uns glamour i sin vardag.

-mami-

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0