Klättringsmissöde

Intensiv är ett ord som bra beskriver junior. Trött är ett ord som bra beskriver mamman.

Junior har kommit på det roliga med att klättra upp överallt. Gärna soffor. Där kan man sitta och bläddra i en bok i två sekunder och sedan fara runt som en galning. Roligast är att stå upp och balansera på kanten, mamman och pappan blir så roliga då när de skriker: "AKTAAAA, nej, nej, nej SITT ner!!!" och skpringer mot en i panik. Det som inte är roligast är när man ramlar ner från soffan för att man härjar runt som en galning. Det tycker varken junior, mamman eller pappan.

Igår skulle junior klättra upp på kökssoffan och misslyckades tyvärr så gravt att han slog i hakan i soffkanten på vägen ner. det hade ju i och för sig inte varit så farligt om det inte hade varit för det att juniors tunga var placerad mellan hans söta små tänder. Tänderna bet således rakt igenom tungan och junior grät, mamman grät och blodet sprutade. Nu stoltserar han med två prydliga hack i tungan, stackars barn.

Dagens stora fundering är: HUR kan NÅGON vilja bli förskolelärare? Och ha hand om typ 14 stycken energiknippen dagligen....

-mami-


Kommentarer
Y

Stackars lille J! Hur har det förresten gått med dagisplats?

2011-07-22 @ 23:14:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0