Solsidan

Är det bara jag i hela Sverige som INTE tycker att Solsidan är ett fantastiskt program? Varför denna massförälskelse i ett program med totalt vidriga karaktärer? De ger mig vrålångest och jag tycker inte att det är ett dugg kul.

Uppenbarligen är det fel på mig. Eller fel på övriga befolkningen i Sverige. Störst chans att det är det senare, va? ; )

-mami-


Kommentarer
Y

Det är nog bara du, men som jag sa till A gillar jag inte heller riktigt karaktärerna. Männen har lite mer "djup" (även om de är tragiska) så att an ska gilla de och sympatisera med dem. Tjejerna är bara vidriga. Den ena är elak och den andra ytlig. Jag tycker solsidan är mycket underhållande, men det är tydligt att det är en man som skrivit manus...

2011-01-24 @ 18:30:24
A

Jag vägrar titta. Vägrar! De få trailers jag sett har avskräckt mig helt. Är övertygad om att det är ett vidrigt program.

2011-01-24 @ 20:26:01
URL: http://ringtail.wordpress.com
Mamma

Jag gillade inte heller programmet när jag råkade hamna framför det sista avsnittet i förra omgången. Men efter att ha maratontittat på hela serien måste jag nog ändå tillstå att den är rätt roande - om man inte befinner sig mitt i smeten, vill säga! Då är det nog bara ångest, ångest och dåliga speglingar av en själv... Titta inte nu - titta på serien om 15 år när du har fått distans!

Y har kloka synpunkter på karaktärerna (även om jag inte förstår vem hon tänker på när det gäller den elaka) och att manusförfattaren är en man!

2011-01-24 @ 21:26:36
Amelias mamma

Erkki,jag har ny mobil och inga nummer. Smsa mig!Puss på er och en stor puss till lilla tandlösa trollet!

2011-01-24 @ 21:58:28
URL: http://booboo.blogg.se/
mami

Solsidan är ett hett ämne!



Y: Säkert sant som så... Men det hjälper mig inte att stå ut med serien i alla fall ; )



A: Haha! Jag sa faktiskt just det, är det NÅN mer som inte tittar på programmet så är det nog min bror! Men inte heller hans fru då : ) (för jag antar att bror inte kollar på det?)



Mamma: Spela in skiten då, så ska jag kolla på det om 15 år! Och se om jag då tycker att det är realistiskt att vilja ha småkakor under förlossningen...; )



2011-01-25 @ 10:55:10
URL: http://mamiforlife.blogg.se/
A

Hahaha! Nej, han kollar faktiskt inte heller. Tror inte ens han vet att programmet existerar. ;-)

2011-01-25 @ 18:10:54
URL: http://ringtail.wordpress.com
mami

Haha! Och visste han att det fanns så betvivlar jag på att han skulle kolla på det ; )

2011-01-26 @ 19:06:15
URL: http://mamiforlife.blogg.se/
Mamma

Jamen, det är ju inte alls ett realistiskt program, det är helskruvat! Trodde aldrig att jag skulle stå ut med programmet tills jag insåg det.

Din far kommer säkert att fixa en kopia till dig! ;P Säsong ett finns redan.

- Och nu förstår jag vem Y menade var den elaka kvinnan... Eller också är hon socialt helkorkad!



(Du behöver inte titta på programmet, förstås! Jag tittar t.ex. inte på Lost eller Bonde söker fru, eller egentligen något annat som "folk" tittar på, mer än Morden i Midsomer ; ) Kram!)

2011-01-27 @ 22:13:23
Mamma

Förtydligande: Jag menar förstås att den elaka kvinnan är socialt helkorkad! = )

Det blev lite dubbeltydigt med syftningen upptäckte jag...

2011-01-27 @ 22:15:33
mami

Haahaha! Ja, det där med den sociala helkorkningen kunde ju misstolkas ; P Men jag förstod ju givetvis att det inte var Y du menade. Men om programmet inte ska vara realistiskt och bjuda till igenkänning ser jag verkligen ingen mening med att se det alls. Inte en humor som passar mig. Jag tror att jag fortsätter att skippa TV och viga mitt liv åt DVD-serier med massmördare och vampyrer = )

2011-01-31 @ 10:50:22
URL: http://mamiforlife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0