Snabb uppdatering

Det var fel på vågen!!! Haha, karln vägde också massa kilon mer än han brukar! Men ibland funkar den, jag vägde mig igen idag och vägde som "jag ska" så den är lite lurig... Låter som att jag väger mig hela tiden.. det gör jag faktiskt inte...

Junior somnade nu ikväll, helt själv i sin säng, utan nappen och utan att gråta! Det finns hopp om att vi nån gång ska sova en hel natt igen!

Måste gå nu, uppdaterar mer en annan dag

-mami-


Kommentarer
Mamma

Heja, heja! Att inte jag har kommit på den geniala taktiken... ;)Så borde jag också kanske ha gjort... Vilken tur att bvc finns ändå!

Kramar i massor!

2010-09-02 @ 21:58:54
Mamma

Ja, jag menade inte vägningen förstås, utan att sova utan napp-tekniken! Strongt att orka med skriket i början - men vad fort han har lärt sig! Smart kille! =)

2010-09-02 @ 22:01:12
mami

Ja du... strongt vet jag inte. En timme grät han i natt utan nappen innan han somnade.. Så nu på förmiddagsvilan provade jag faktiskt taktiken att han fick tutta på nappen och komma till ro, men att jag tog ut den precis innan han somnade. Orkade faktiskt inte med skriket..

2010-09-03 @ 11:15:47
URL: http://mamiforlife.blogg.se/
Mamma

Jag säger "Heja, heja!" igen! Det är strongt att orka det du gör nu! Håll ut! Och du är inte världens elakaste mamma. Jag kan inte tänka mig någon som kan vara en bättre mamma för J än du! Och jag tror inte att J skulle vilja ha någon annan heller.

Längtar efter er...

2010-09-03 @ 23:07:58
mami

Jo tack.. klart att han inte vill ha någon annan mamma! Precis som att jag inte vill ha någon annan mamma heller! Längtar efter dig också! Men vi ses snart! Puss

2010-09-06 @ 17:40:06
URL: http://mamiforlife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0