Krafs, krafs

Fortsättning följer... Vi har INTE sovit en hel natt ännu. I natt var det katastrof. Han somnade halv åtta. Vaknade halv elva första gången. Blev ammad. Brukar sedan somna om och sova att par timmar till. Men icke. Han försökte somna, var trött, blundade, men låg med jämna mellanrum och kliade sig i ihuvudet, på halsen och i pannan. Försökte smörja. Stod och väntade på att han skulle somna så att man kunde plocka ut napp-j-n precis innan han somande (vilket tålamod man har till detta när det ända man själv vill är att gå och lägga sig). Klockan 01.00 gav vi upp ( hade då stått sedan 22.45 och lirkat). Sedan fick han sova heeeeeela natten i vår säng. Mellan oss. Man ligger som en stel planka på sin lilla kant och försöker att inte ramla ur sängen och inte krossa sitt barn. Men det är ju hopplöst att med alla dessa metoder orka låta barnet somna själv, skrika färdigt osv. När klockan är 03.00 på natten har man inget tålamod att stå ut!!!! Har haft två jobbiga nätter och det räcker för att man inte ska orka. "Stötta varandra" sägs det6 på BVC men om båda är lika trötta, HUR ska det då gå till?

För övrigt är junior en mycket glad och sprudlande kille. Rikigt strålar av energi och det ska hända saker hela tiden. Han har börjat att krafsa på allt möjligt. ALLT ska det krafsas på. Soffa: krafs, krafs. Åh, en kudde! Krafs, krafs. Överkast: krafs, krafs. Mammas öga! Krafs, krafs. Antar att alla barn gör så. Men det är inte så skönt när han är uppe i ansiktet på en och krafsar. Sen kliar han ju sig konstant i ansiket och i håret. Vet inte riktigt när det kliar och när han "bara gör det" ändå.

Håren har börjat att växa tillbaks på honom också! Gulligt - några små fjun på sidorna som har varit helt kala!

För övrigt så lunkar det på med den gamla lägeheten. Badrummet är nu utplockat och städat! Och idag har jag gett mig på ugnen... Höll på 2 timmar med enbart UGNEN. Den ser nu ny ut invändigt. Har bara spisplattorna kvar då.... Alla som känner mig vet att det blir noggrant åtgärdat när jag väl sätter igång och storstädar. Har städat massor av vänners ugnar/spisar när de flyttat, börjar få rutin!

-mami-


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0