Oh Svea Rike!

Fatta vilken otrolig välfärd vi har i detta land! Idag har jag och väninnan varit med våra pojkar på öppna förskolan. Helt otroligt! Jag hade nog en bild av typ ett litet rum med gamla taskiga leksaker som alla barnen slogs om typ. Men stället (som drivs av kyrkan, kommunen och landstinget) hade två lekrum, ett amningsrum, ett sagorum, en stor matsal, kök.. you name it! Allt fanns för en heldag med barnen. BVC-sköterska. BVC-rum med möjlighet att mäta och väga barnen. Kurator. Kyrk-folk. Och förstå det här: Man får vara där HELT GRATIS!

Vi blev välkomnade vid dörren, de lade våra och våra barns namn på minnet och visade oss runt. Sedan kom de kontinuerligt och kollade så att vi hade det bra. Junior och hans kompis hade the time of their life, särskilt juniors kompis som är 4 månader äldre och kryper runt och så. Han flög runt bland alla leksaker och de andra barnen. Junior satt på sin kant, kollade in de andra och dreglade lite. Mycket. Men han var jätteglad. = )

Båda pojkarna somnade gott i vagnen på vägen hem. Helt slut efter dagens upplevelser!

Igår var väninnan och hennes elskling ; P här och hjälpte till att dra elen till tvättmaskinen. Tyvärr saknades det grejer för att koppla in vatten och så till maskinen så den har ännu inte snurrat igång. Men nu fungerar lamporna i den i alla fall.. = ) Jag var idag på farbror Classe och handlade det som (jag ansåg) behövs till maskinen och har nu egenhändigt kopplat ihop resten. Känner mig så händig så! Sen vet vi inte om den funkar, än har vi inte vågat testa den... ; P

-mami-



Kommentarer
Daniel

wow så bra att de erbjöd så bra service. Gratis dessutom!:)

2010-10-11 @ 21:03:45
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
mami

Ja, det är helt otroligt!

2010-10-12 @ 07:04:37
URL: http://mamiforlife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0