Mina barn

Idag har jag hängt med mina barn. M jobbade hela dagen så jag laddade för att ensam mästra den lille diktatorn. Det har väl gått... tja, skapligt. Ganska snäll förutom när han stängde in lillebror i hissen och skrattade, kastade in grus i trapphuset och när jag sa åt honom att sluta kastade han resterande grus på en fönsterruta... Han slog mig och kastade saker på mig vid ett tillfälle, ganska hårt, och sin egen leksaksgitarr i golvet. Då kastade jag hans gitarr i soporna eftersom att han ändå inte är rädd om sina saker. Barn idag är bra bortskämda med leksaker - bara kastar vilt omkring och tror att det bara är att köpa nytt när nåt går sönder.

Emellanåt är dock J världens roligaste, underbaraste, smartare och gulligaste lille kille Han bryr sig om sin lillebror och vi har jättekul. Därför blir det så extra tråkigt för han inte lyssnar och man måste bli arg hela tiden. Han har kommit in i trams-humor-åldern, jag tycker själv att det är jättekul... Om man frågar vad ex. ett gosedjur heter så är det nu: "gosiboboamobajso, så heter den mamma!" Roligast har vi om jag tar det på allvar och svarar: "jaså, nej men hej lilla gosiboboamobajso!" Ja, ni förstår att man blir lättroad i denna vardag...

Nu har vi helt gått över till flaska med den lille. Känns jättekonstigt! Igår var jag ledsen för det men idag är det lite bättre. Men jag inbillar mig fortfarande att A är ledsen... tycker inte att han ser lika glad ut längre. Lille gosiga plutten!

Nej, nu ska jag städa undan gosiboboamobajso och de andra djuren och sen binga mig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0