Vidrig natt

Har varit vaken minst varje timme. Är det inte den ena ungen så är det den andra. Mest är det miniman som ABSOLUT måste äta. Hela. Tiden.

Förra natten sov han i tretimmarsintetvaller dock. Kör tydligen varannan natt. Så denna natt borde bli toppen! ( Det gäller att vara positiv). BVC-ssk var här igår. Miniman väger bra, allt är okej. Utslag troligen hormonplitor men vi ska ha extra koll. Hon informerade också om att amning gör att man sover "mer" under kortare tid vilket gör att man blir piggare och orkar. Jag undrar då hur in i h-e trötta alla som flaskmatar är för jag är helt slut trots den omgivande amningen...

Igår började J på förskolan igen och det gick bra, HURRA!! Idag vill har dock inte gå så vi får se hur denna dag blir...


Kommentarer
Y

Fördelen med flaskmatning är att man är två som kan turas om att ge mat så att man kan få mer sammanhängande sömn. Hoppas miniman förstår snart att mamman behöver sova på natten för att orka! Håller tummarna för en bra natt inatt!

2013-01-16 @ 12:25:27
Rebecka

Hoppas han inte äter så mycket på natten alltför länge. Elliot äter två ggr varje natt och vrålar av missnöje hela dagarna, vill helst bli buren. 8,6 kg är inget man helst bär runt på!
Kramar på er

2013-01-16 @ 19:05:02
URL: http://www.rebeckaevald.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0