What a day

Är helt slut efter födelsedagsfirande och påskhelg. Laddar också upp inför att åka på dop imorgon, ett projekt som också kräver sin energi. Om vi kommer iväg vill säga. M känner sig krasslig och J är inte heller med i matchen så vi kanske är sjuka imorgon?!? Nu håller jag tummarna stenhårt för att så inte ska vara fallet.

Idag har J varit hos tandläkaren för första gången. Det gick faktiskt helt okej! Efteråt fick han ett suddgummi som han valde själv. Ett rosa, format som en tand med en haj på och med texten "plaque attack". Käckt.

Efteråt åt vi på Donken och sedan gick vi för att köpa en vårjacka till J på P.o.p. Även denna valde han själv - en röd-lila, snygg. Inne på affären började urballningen. Han sprang runt och härjade med den nya, obetalda jackan på och siktade hela tiden mot utgången för att stöldlarmet skulle tjuta.

Sedan in en snabbis på Ica där han ramlade åt sidan från vagnen ner i det hårda stengolvet och repade sina splitter nya solglasögon som han höll i handen. Väl framme vid kassan får jag sedan höra: "mamma, var är mitt suddgummi?" Ner på golvet och kräla och leta.

Hemma fortsätter urballningen genom att skrika och bära sig åt. Slå sin mor med ett långt halsband upprepade gånger. Modern fick nog och försökte att få ut honom att leka av sig ett tag eftersom att han vägrade sova middag. Med det slutade med mer slagsmål och tårar. Till slut somnade han i soffan. Vad gjorde mamman då, denna stund av tillfälligt lugn? Det som alla mammor skulle ha gjort så klart! Satte bebisen i bärselen och dammsög lägenheten.


Kommentarer
M

Självklart! ;-)
Hoppas att vi alla kommer iväg i morgon! Hoppas att ni får sova gott innan dess!
Kram!

2013-04-05 @ 18:47:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0