Den nya familjemedlemmen

Mamman har glömt att berätta en sak! I fredags gick mamman på VUXENFIKA med sin väninna och bara njöt av att fika på ett ställe som bara har TRAPPOR och ingen HISS!! Väl under fikastunden tittade mamman och väninnan på mobilen i fall den skulle råka vara rea på Mulberry. Chocken var enorm eftersom att rean verkade pågå för fullt trots att mamman tittat på hemsidan på morgonen och inte sett en endaste liten förvarning om rean. Paniken var total! Mamman så MASSOR av väskor som hon ville ha och väninnan fick påpeka att en zebrarandig väska kanske inte var SÅ praktisk för mamman att inhandla.

Mamman hade i alla fall ont i magen tills väninnan lovade att skjutsa hem mamman PÅ EN GÅNG så att mamman kunde titta på väskorna på en riktig dator och kanske, eventullet, MÖJLIGTVIS betälla en.... Väninnan fick också agera smakråd och vägspärr när junior ville röja fram till mammans fina, rosa lilla dator. Mamman brukar alltid be sin egen mamma om smakråd vid inhandling av väska, men den egna mamman hade den goda smaken att befinna sig i Italien vid tidpunkten. Väninnan fungerade utmärkt som hjälp vid shoppingen, Mulberryälskare som hon är. Mamman valde till slut ut en väska som hon skulle beställa och tröck andäktigt på "Buy"-knappen.

Inget händer. Mamman trycker och trycker: köp, KÖP KÖÖÖÖÖÖÖÖP! Mamman försöker hela kvällen utan resultat. Väninnan måste åka hem och mamman lovar att hålla henne uppdaterad. Mamman börjar nu kolla tågtider för lördagen så att hon kan åke till Stockholm och köpa en väska i butiken istället. Pappan förstår allvaret och lovar att skjutsa mamman till Stockholm. Mamman är jätteglad över att ha en så förstående karl. Mamman är också smart och ringer till Mulberrybutiken och frågar om de har rea. Det har de. Mamman biter på naglarna och hoppas att det finns NÅN väska kvar.

Mamman och pappan bestämmer att de ska åka tidigt, typ vid halv åtta. Tur att junior vaknar tidigt.

Junior vaknar 07.40. Sovmorgon! Men aaaaaaaah! Nu hinner Mulberryväskorna ta slut!!! Paniken är total och de är inte framme förrän kl 11.00 på Mulberrybutiken.

11.15 är mamman en väska (och hrm en nyckelbörs) rikare och åtskilliga tusenlappar fattigare. (Sen att mamman ska betala tillbaks dessa pengar till sig själv är en liiiiiten detalj som mamman nu väljer att ignorera..) Den nya familjemedelmmen heter Sofia Tote black och är underbar!

Den lilla familen far hem igen. Junior ter sig helt opåverkad av sin nya lillasyster.

Slutet gott allting gott!

-mami-


Kommentarer
Rebecka-mamma till amelia

Ja alltså 4 koppar minst är ett måste :) haha du är rolig :) en annan blir gla om hm har rea så man får en väska för en hundring :p

2011-06-23 @ 20:20:03
URL: http://www.rebeckaevald.wordpress.com
I

Väntar med spänning på att få se den nya bebisen IRL :-D

2011-06-23 @ 21:09:47
Y

Jag väntar bara på att börsen ska stiga några kronor så blir det en väska sen! Fast jag vet inte om jag kan vänta så mycket längre... Har börsen inte stigit till på måndag så säljer jag aktierna med storförlust (då får jag ju i alla fall tillbax på skatten nästa år=)!



(Bifogar nya bloggadressen - såg att den var efterlyst)

2011-06-23 @ 21:53:08
URL: http://www.sevenmypointofview.blogspot.com
mami

I: ja det förstår jag... vi får väl se om det blir premiär ikväll.. men inte om det regnar!



Y: Börsen, jo man tackar! Det märks att du är gift med en bankman ; ) Dessvärre går det inte att komma in på din blogg när jag trycker på länken = (

2011-06-24 @ 12:35:59
URL: http://mamiforlife.blogg.se/
y

Det ska nog inte vara WWW... testa denna länk istället.

2011-06-24 @ 15:27:30
URL: http://seven-mypointofview.blogspot.com
mami

Y: NU fungerar det igen! Bloggläsning blir det!

2011-06-27 @ 11:02:40
URL: http://mamiforlife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mamiforlife

En blogg om livet som mamma till mina pojkar!

RSS 2.0